Kontakt

Vill du veta mer? Du är givetvis välkommen att kontakt mig.

E-post: otto@otanalytics.se

Månadsbrev

Jag har ett månadsbrev, som du kan läsa mer om här.

Vem är Otto?

Jag är en lagom ung man (f-77) som bor i Åhus med fru och två barn. Jag är uppvuxen i Åtvidaberg och hittade till Åhus via Västerås, Uppsala, Stavanger, Stockholm och Helsingfors.

Jag har en civilingenjörsexamen från KTH i maskinteknik och kombinerar det utmärkt med att ha tummen mitt i hand. Min enda självuttalade talang är att kunna imitera Roy i TV-serien Macken. Är en bra beställare av tjänster relaterat till hus, hem och underhåll. Spelar padel hellre än bra, men nu börjar jag faktiskt att bli lite bättre efter lite lektioner och regelbundet spel. Mina medspelare har tålamod med mig, det gillar jag. Jag sponsrade en tid även en padelspelare på World Padel Tour, Martin Andornino.

Jag har arbetat huvudelen av min karriär i stora globala organisationer. Har varit engagerad i allt från sälj till inköp, från presales till eftermarknad, från IT-tjänster till mat och pendlat mellan att vara enskild medarbetare till att leda flera marknader och stora organisationer. Jag har avvecklat verksamhet och jag har byggt verksamhet. Jag har varit egenföretagare och jag har ansvarat för en P&L i multinationella storbolag på över 5 miljarder SEK. Mitt mål i karriären är att vara fri att göra det jag är bra på, det blir ju också oftast bäst för arbetsgivaren.

Bolagsanalys och aktiehandel är min primära hobby. Delar gärna med mig av mina analyser och gillar dialog kring placeringar med andra intresserade. Strävar på alla plan mot att ständigt utvecklas och blir allt bättre på att lyssna innan jag talar.

Analys sker framför min 42 tumsskärm, där trivs jag bra. När arbetsdagen är slut blir det några timmar på kvällen med min hobby. På lördagar efter frukost, har jag min stund då jag läser kvartalsrapporter, dricker kaffe och sätter mig in i nya case. En bra söndag initieras med en padel-match. Struktur även i vardagen verkar passa en analytiker.